lifelince.org

Min økonomiblogg

Søke om å låne penger med nettbrett

Nettbrettet er fortsatt en relativt ny oppfinnelse, selv om store deler av norske familier har et slikt et. Disse surfeplatene har mange bruksområder, og selv om de er relativt like smarttelefoner, så vil nok mange synes at det er enklere å bruke et slikt et. For eksempel når man skal søke om forbrukslån gjennom internett, så vil et nettbrett komme til sin fulle nytte.

Hvordan søke om lån

Å søke om forbrukslån via et nettbrett er svært enkelt. Alt du behøver å gjøre er å åpne nettleseren på nettbrettet ditt, og navigere til en bank som tilbyr forbrukslån. Vi anbefaler at du bruker våre tjenester for å finne den banken som tilbyr det rimeligste lånet – for det er store forskjeller på prisene.

Deretter behøver du bare å fylle ut en lettfattet søknad, og signer gjerne på søknaden med BankID. Da er du trolig sikret at lånet utbetales innen få dager, kanskje allerede samme dag som du søker.

Trenger man noen spesiell programvare?

Du behøver ikke noen app eller programvare for å søke om lån fra nettbrettet. Alt du trenger er en nettleser, som er standard installert på de fleste Android-enheter og ikke minst iPad-er. De fleste banker har i dag moderne nettsider som er tilpasset nettbrett, slik at det å fylle ut en søknad er lett som en lek.

Husk bare at det er viktig å sammenligne priser før du søker. Dette betyr at selv om du raskt fant frem til en bank som tilsynelatende tilbyr et bra lån, så er det lurt å bruke noen minutter ekstra for å sammenligne andre banker som kanskje kan tilby deg enda gunstigere lån.

Når kommer pengene?

Når man ligger på sofaen og søker om forbrukslån fra nettbrettet, så skulle man kanskje ønske at pengene kom inn på konto med en gang. Det beste hadde naturligvis vært forbrukslån gjennom Vipps, der banken bare «vippset» deg pengene. Foreløpig finnes det ikke noe slikt, men man skal ikke se bort ifra at dette blir aktuelt i fremtiden.

Men ventetiden behøver ikke å være så veldig lang. De mest moderne bankene i dag er såpass effektive at de utbetaler lån samme dag som man søker. Søker du om et lån på under 50 000 kroner er sjansene store for at pengene kommer inn på konto innen noen timer. Meget praktisk for deg som trenger penger på kort tid – uten at det koster noe ekstra av den grunn.