lifelince.org

Min økonomiblogg

Om Lifelince.org

Om du havnet her med fullt overlegg, er sjansene store for at du er på jakt etter økonomisk rådgivning av en eller annen art. Da har du også kommet riktig!

Jeg som driver siden har både utdanning og yrkesmessig erfaring som kan komme deg til nytte. I tillegg har jeg min private erfaring med alle former for bankprodukter, og en privatøkonomi som har gått som en berg- og dalbane i mange år.

Mye av det jeg tar opp på nettsiden min dreier seg om hvordan du kan unngå blemmer når du tar opp lån. Jeg skriver om hva du bør vektlegge når du vurderer lånetilbud opp mot hverandre, og når du skal velge rett lån til det spesifikke behovet du har. Noe av innholdet kan være av mer nyhetsmessig art, men hovedfokus vil alltid være på nytteverdien for privatpersoner.

For henvendelser kan eget kontaktskjema benyttes. Husk at alle tekster og bilder er beskyttet av opphavsretten, og kan ikke brukes uten tillatelse fra eier.